Φεβ 26 2013

Άρθρα του/της ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΑΓΡΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ
26 Φεβρουαρίου 2013

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΑΓΡΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΣΑΓΡΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Σήμερα 26 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 9:30 στο Γραφείο του Γυμνασίου Μεσαγρού Αίγινας συνήλθε η Επιτροπή Αξιολόγησης των Προσφορών της εκπαιδευτικής εκδρομής του σχολείου στη Δυτική Μακεδονία, η οποία σύμφωνα με:1) το ΦΕΚ 2769/2-12-2011 (περί μετακινήσεων-εκδρομών των μαθητών) και 2) την υπ΄. αριθ. πράξη της Δ/ντριας του σχολείου, αποτελείται από τους:
1.Μπέση-Γκίνη Αναστασία, Δ/ντρια, Πρόεδροs,
2.Λεούση Άννα-Μαρίνα, ΠΕ03,συνοδός της εκδρομής,
3.Μασσόπουλοs Μιχαήλ,ΠΕ04.01 συνοδός της εκδρομής,
4. Ασημαντώνη Αικατερίνη μέλος και εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου,
5. Κατσαρού Ισιδώρα, Πρόεδρος του 15/μελούς και Σπυριδάκη Μιχάλη, Αντιπρόεδρος του15/μελούς, εκπροσώπους των μαθητών, (με δικαίωμα μίας ψήφου) με θέμα: «Αξιολόγηση των προσφορών και ανάθεση της εκδρομής ».
Η Επιτροπή έλαβε τους δύο κλειστούς φακέλους των προσφορών, που είχαν κατατεθεί στις 25//02/2013 και ώρα 12:30 στο γραφείο της Δ/ντριας του σχολείου από τα πρακτορεία, αν και η προθεσμία είχε λήξει στις 22/02/2013 και πήρε σιωπηρή παράταση λόγω της απεργίας των πλοίων στις 20/02:
1. BELLAIR, TRAVEL & TOURISM, 23, Μιχαλακοπούλου 115 28 , Αθήνα και
2. ΕVINA TRAVEL, Χ. Λαδά 7 κ. Σπύρου Ρόδη, Αίγινα
Στη συνέχεια, αποσφράγισε τους φακέλους, έλεγξε την εγκυρότητα των τουριστικών γραφείων και κατέγραψε τις παρακάτω προσφορές:
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ KOΣΤΟΣ ΑΝΑ ΜΑΘΗΤΗ

1 BELLAIR TRAVEL 160 €
2 EVINA TRAVEL 175 €
Στη συνέχεια, αφού έλαβε υπόψη της κριτήρια ποιοτικά και ασφάλειας των μαθητών και συγκεκριμένα: τη διάθεση πούλμαν από την εταιρεία PANOLYMPIA, τελευταίας τεχνολογίας, την ακριβή περιγραφή της παράθεσης πρωινού και δείπνου με εδέσματα της αρεσκείας των μαθητών, τη διάθεση του πούλμαν και για βραδινή μετακίνηση σε περίπτωση που επιθυμούμε, την προσφορά ενός τριήμερου ταξιδιού στο πολυτελές ξενοδοχείο COUNTRY HELLAS στο Καρπενήσι για τη λαχειοφόρο αγορά του σχολείου προ διευκόλυνση της εκδρομής, αποφάσισε ομόφωνα από τις παραπάνω προσφορές για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής να επιλέξει το τουριστικό γραφείο EVINA TRAVEL, με έδρα την Αίγινα.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενστάσεις κατά της επιλογής του συγκεκριμένου τουριστικού γραφείου θα γίνονται δεκτές γραπτές, μέχρι 1-03-2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00.
Οι ενστάσεις μπορούν να αποσταλούν στο φαξ: 2297071844 ή
στο e-mail : mail@gym-mesagr.att.sch.gr .
Ευχαριστούμε και το τουριστικό γραφείο BELLAIR TRAVEL, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και ελπίζουμε σε μια μελλοντική συνεργασία μαζί του.

Αίγινα 26/02/2013

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Μπέση-Γκίνη Αναστασία

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια




Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *