Ευχαριστήρια

Μετά  την ολοκλήρωση του προγράμματος «Χρυσοπράσινο Φύλλο» και την επιστροφή μας από την Κύπρο, νιώθουμε την επιτακτική ανάγκη να ευχαριστήσουμε:

–Τις κυπριακές οικογένειες για τη ζεστή φιλοξενία, την γενναιοδωρία και την αγάπη που έδειξαν στους μαθητές μας.

-Το Σύλλογο Διδασκόντων και το Προσωπικό του Γυμνασίου Λιβαδιών Λάρνακας, και ιδιαιτέρως τον συντονιστή του «Χρυσοπράσινου Φύλλου» κ. Κουμή Φιλίππου και τον διευθυντή στου σχολείου, κ. Ανδρέα Βίττη, για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία τους, τις όμορφες εκδηλώσεις, εκδρομές και δράσεις που οργάνωσαν.

– Την εκπαιδευτικό κα Μαρία Λεβέντη, συντονίστρια του προγράμματος κατά το σχ. έτος 2017-18, που έθεσε τις βάσεις για μια όμορφη και εποικοδομητική συνεργασία.

– Τον Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λιβαδιών για τα όμορφα δώρα τους.

– Το ΚΠΕ Αργυρούπολης, που επί χρόνια συντονίζει ακούραστα και με επιτυχία το «Χρυσοπράσινο Φύλλο», δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

-Τον Δήμο Τρικκαίων και ιδιαίτερα, κ. Ιωάννη Κωτούλα, πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. για την αμέριστη συμπαράσταση και οικονομική βοήθεια που μας παρείχε.

-Την Περιφέρεια Θεσσαλίας και κυρίως τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, κ. Χρήστο Μιχαλάκη, για την οικονομική βοήθεια και το έντυπο υλικό που μας διέθεσε.

– Το 4 ο Γυμνάσιο Τρικάλων και την διευθύντριά του κα Αθανασία Τσιοτινού για την άψογη συνεργασία κατά την μεταφορά μας προς και από τη Θεσσαλονίκη

– Τις επιχειρήσεις «ΜΑΤΗΣ ΑΕ» και «Μπουλογιώργος, Ένα και κάτι» για τα προϊόντα που μας πρόσφεραν.

–Τους μαθητές του σχολείου μας, που συμμετέχουν με ζήλο τα δύο αυτά χρόνια στις δράσεις του «Χρυσοπράσινου Φύλλου» και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε με παρόμοιες πρωτοβουλίες και προγράμματα.

 

Η παιδαγωγική ομάδα του «Χρυσοπράσινου Φύλλου»,

Πλεσιώτη Κ., Τσαντίλας Σ. Γκούμας Δ.

Κατηγορίες: Χρυσοπράσινο φύλλο. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση