Επίσκεψη στον Μύλο των Ξωτικών-Αναχώρηση Κυπριακής Αποστολής

Το απόγευμα της Παρασκευής, 30 Νοεμβρίου 2018, οι μαθητές που συμμετείχαν στο Χρυσοπράσινο Φύλλο και οι οικογένειές τους, ξανασυναντηθήκαν όλοι στον Μύλο των Ξωτικών. Εκεί, μικροί και μεγάλοι περπάτησαν για ώρες μέσα στον Μύλο και αφέθηκαν στη μαγεία των Χριστουγέννων, φωτογραφήθηκαν με τον Αϊ Βασίλη και τα Ξωτικά και απόλαυσαν τις δωρεάν δράσεις αλλά και τα παιχνίδια του Λούνα-Παρκ.

Την επόμενη μέρα οι φιλοξενούμενοι μαθητές και εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Λιβαδιών έπρεπε να αναχωρήσουν για την Κύπρο. Έτσι λοιπόν, νωρίς το πρωί του Σαββάτου (1 Δεκεμβρίου) εκπαιδευτικοί, μαθητές αλλά και γονείς των παιδιών που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα συγκεντρώθηκαν στο σχολείο για να αποχαιρετήσουν τους φιλοξενούμενούς τους. Παρόν ήταν και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, που πρόσφερε  στους φιλοξενούμενους ένα μικρό αναμνηστικό δωράκι.

Η αναχώρηση του λεωφορείου έγινε μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα. Μέσα σε λίγο χρόνο αναπτύχθηκαν στενοί δεσμοί και όμορφες φιλίες, που έκαναν δύσκολη την ώρα του αποχωρισμού. Παρηγοριά για όλους, η επόμενη συνάντηση στη Κύπρο, στα μέσα του Απρίλη!

Κατηγορίες: Χρυσοπράσινο φύλλο. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση