Προκήρυξη διαγωνισμού εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετάβαση προς και από το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη. »

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                          Μεγαλοχώρι: 2-2-2017

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ  & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ,    Αριθ.Πρωτ.: 14  

Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ                   Προς:

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ                                       Τη Δ/νση Δ/θμιας 

Ταχ. Δ/νση: ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ                                             Εκπαίδευσης Τρικάλων

Τηλέφωνο/FAX: 24310-55436

e-mail: mail@gym-megal.tri.sch.gr

Ιστοσελίδα:https://blogs.sch.gr/gymmegal/

 

ΘΕΜΑ : «Προκήρυξη διαγωνισμού εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετάβαση προς και από το αεροδρόμιο  Μακεδονία  στη Θεσσαλονίκη. »

Το Γυμνάσιο Μεγαλοχωρίου Τρικάλων έχοντας υπ’ όψιν την με αριθμό 129287/Γ2/10-11-2011 (ΦΕΚ 2769 τ. Β’) απόφαση του ΥΠΑΙΘ, προκηρύσσει διαγωνισμό εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετακίνηση προς το αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης στις 9 Μαρτίου 2017 και από το αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης στις 12 Μαρτίου 2017  στα πλαίσια της μετάβασης μαθητών και εκπαιδευτικών στην Κύπρο, προκειμένου να συμμετάσχουν στις δράσεις του Διακρατικού Περιβαλλοντικού Προγράμματος «Χρυσοπράσινο Φύλλο».   Ο προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων μαθητών είναι δώδεκα  (12), με τέσσερις (4) συνοδούς καθηγητές.

Δρομολόγιο 1ο:

Αναχώρηση την  Πέμπτη, 9/3/2017, ώρα 07.30 π.μ. από το σχολείο  για το αεροδρόμιο Μακεδονία.  Ενδιάμεση στάση στην περιοχή των Κάστρων στη Θεσσαλονίκη και σύντομη περιήγηση στα παρακείμενα βυζαντινά μνημεία. (Άγιος Νικόλαος  Ορφανός, Όσιος Δαυίδ, Μονή Βλατάδων). Φαγητό στο Meditaranean Kosmos και άφιξη στο αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης στις 14.30.

 

Δρομολόγιο 2ο:

Αναχώρηση την Κυριακή, 12/3/2ο17 από το αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης στις 22.30 και επιστροφή με σύντομη ενδιάμεση στάση στο Μεγαλοχώρι, στον χώρο του σχολείου.

 

Προσοχή: Η τιμή να συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ. Το αντίτιμο του κόστους μεταφοράς θα πληρωθεί από Φορέα του Δημοσίου εν ευθέτω χρόνω αφού κοπεί το σχετικό τιμολόγιο. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε  στη δ/νση του σχολείου.

Οι προσφορές θα είναι κλειστές και θα κατατίθενται στο σχολείο μας μέχρι και την Τρίτη, 7 -2-2017 και ώρα 11:00 π.μ. Μαζί με την προσφορά πρέπει να κατατίθεται και Υπεύθυνη Δήλωση κατοχής ειδικού σήματος λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Ο Διευθυντής

Τσαντίλας Σωτήριος

Κατηγορίες: Γενικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση