Ιστολόγιο του Γυμνασίου Μαραθώνα

Εδώ θα ενημερώνεστε για τις δράσεις του Σχολείου μας

8η Biennale Παιδικής Ζωγραφικής με θέμα «Με γεύσεις και χρώματα»

Φεβ 201826

Σας ενημερώνουμε ότι το Μουσείο και η Ακαδημία Παιδικής Τέχνης διοργανώνουν την 8η Biennale Παιδικής Ζωγραφικής που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η 8η Biennale έχει θέμα «Με γεύσεις και χρώματα» και αφορά τη διατροφή μας, ως τέχνη και πολιτισμό, το στόλισμα των πιάτων, την ιεροτελεστία και τη σημασία των γευμάτων, τον τρόπο που μαγειρεύονται τα φρούτα και τα λαχανικά της κάθε χώρας.
Η τελευταία ημερομηνία αποστολής των έργων είναι η 30η Mαΐου 2018. Η διεύθυνση του Μουσείου και της Ακαδημίας Παιδικής Τέχνης θα βραβεύσει με διπλώματα τα έργα που θα διακριθούν. Η αξιολόγηση θα γίνει από ειδική επιτροπή η οποία θα αποτελείται από καλλιτέχνες και παιδοψυχολόγους.
Οι σχολικές μονάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 8η Biennale θα πρέπει να ενημερωθούν σχετικά με τους όρους της συμμετοχής τους από το συνημμένο αρχείο.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο e-mail: litamavrogeni@gmail.com , τηλέφωνο 25415 522228.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 8η Biennale Παιδικής Ζωγραφικής με θέμα «Με γεύσεις και χρώματα»    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων