no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Συγγραφέας: | 31 Μαΐου 2018
| 1 σχόλιο |

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το τρίπτυχο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ αποτελεί το κυρίαρχο σύνθημα του εκπαιδευτικού προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω» στο οποίο έχουν ενταχθεί τα Γυμνάσια του Λιβαδοχωρίου και του Μούδρου. Στοχεύει στην ανάπτυξη της κουλτούρας του ενεργού πολίτη στα παιδιά και στους νέους, καλλιεργώντας στάσεις κοινωνικής προσφοράς μέσα από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καινοτόμων δράσεων σε συνεργασία και με συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και άλλους κοινωνικούς εταίρους. Το πρόγραμμα υλοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και υποστηρίζεται από διάφορα κοινωφελή ιδρύματα.

Την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 1:30 μμ στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου θα γίνει σχετική ενημέρωση από τον Συντονιστή του Προγράμματος κο Χρήστο Χατζηλία, Σύμβουλο Φιλολόγων Νομού Λέσβου.

Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς, γονείς και κοινωνικούς εταίρους, να προσέλθουν στην ενημέρωση, να συζητήσουν μαζί μας κοινά σχέδια δράσης και να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών για κοινωνική προσφορά.

κάτω από: Δράσεις 2016-2017

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες