ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
Το σχολείο μας σήμερα 21/11/2023 οργάνωσε ομιλία-ενημέρωση για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές/τριες του σχολείου σε θέματα πρώτων βοηθειών από την κυρία Παπά Τζένη μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παραρτήματος Κορίνθου.
Η διασώστρια αρχικά παρείχε σημαντικές πληροφορίες για μαθήματα πρώτων βοηθειών και έκανε σύντομη επίδειξη χρησιμοποιώντας ένα ανθρώπινο πρόπλασμα.
Η ομιλήτρια αναφέρθηκε σε διαφορετικές περιπτώσεις, που χρήζουν πρώτων βοηθειών, όπως λιποθυμίες, πνιγμοί, ανοιχτά και κλειστά τραύματα, επιληπτικά επεισόδια,κ.α.
Η δράση έκλεισε με ερωτήσεις από την πλευρά των εκπαιδευομένων και χρήσιμες κατευθυντήριες οδηγίες από τη διασώστρια .
Ευχαριστούμε την κ. Παπά για την άμεση ανταπόκρισή της στην πρόσκλησή μας και ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία και σε άλλα προγράμματα υγείας.

2023 11 23 21 12 02 432 2023 11 23 21 12 02 634