ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Σχολική κάρτα στα σχολεία από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Νοέ 20211

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς/κηδεμόνες.
Από σήμερα Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 τίθεται σε λειτουργία η πλατφόρμα edupass.gov.gr μέσω της οποίας θα εκδίδεται η Σχολική Κάρτα για CoViD-19, ενώ ενσωματώνονται και όλες οι λειτουργίες του self-testing.gov.gr.
Οι γονείς/κηδεμόνες, επιλέgουν την κατηγορία «Πρόσβαση σε χώρους Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης/Ειδικής Αγωγής».
Αν το παιδί έχει εμβολιαστεί ή έχει νοσήσει ή έκανε PCR/rapid test που είναι σε ισχύ, επιλέγουν το: «Δήλωση μαθητών/τριών που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει ή έκαναν PCR/rapid test».
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις επιλέγουν την κατηγορία «Δήλωση self test μαθητών/τριών δημοσίων σχολείων- Έκδοση Σχολικής Κάρτας για CoViD-19».
Στη συνέχεια ταυτοποιούνται με τη χρήση των κωδικών taxisnet.
Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, εκδίδουν και εκτυπώνουν τη Σχολική Κάρτα, την οποία ο/η μαθητής/τρια επιδεικνύει στο σχολείο, εντός της τάξης, στον/στην εκπαιδευτικό της 1ης ώρας.
Αν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου είναι θετικό, εκδίδεται από τη πλατφόρμα Σχολική Κάρτα θετικού αποτελέσματος. Σ΄ αυτήν την περίπτωση, ο/η μαθητής/τρια μεταβαίνει εντός 24 ωρών σε δημόσια δομή και ακολουθείται το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Σαν σήμερα

    25/5: Παγκόσμια Ημέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά
    Η Διεθνής Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών (International Missing Children’s Day) διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 25 Μαΐου για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά το πρόβλημα αυτό και παράλληλα να επισημάνει στους γονείς τα μέτρα που πρέπει να λάβουν για την προστασία των παιδιών τους.
    Το Amber Alert Hellas είναι το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων, το οποίο ενεργοποιείται από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» με την έγκριση της Ελληνικής Αστυνομίας. Περισσότερα...

       - Σχετικές αναρτήσεις

    25/5/1832: Υπογράφεται στο Λονδίνο η Συνθήκη, με την οποία η Ελλάδα ανακηρύσσεται Βασίλειο.Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων