ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Self test

Οκτ 20212

Σας ενημερώνουμε ότι, κατά την επιστροφή των μαθητών του Γυμνασίου Κρουσώνα στο σχολείο, τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, μετά από απουσία μιας εβδομάδας, όλοι οι ανεμβολίαστοι ή μη νοσήσαντες μαθητές του σχολείου πρέπει να επιδείξουν αρνητικό αποτέλεσμα self-test, το οποίο θα έχει διεξαχθεί από Πέμπτη έως Κυριακή. Στη συνέχεια, θα επιδείξουν το αρνητικό αποτέλεσμα νέου self-test την Τρίτη και μετά Παρασκευή, ως συνήθως. Ο κάθε έλεγχος νόσησης γίνεται έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο.

Αφήστε μια απάντηση

Σαν σήμερα

    25/5: Παγκόσμια Ημέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά
    Η Διεθνής Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών (International Missing Children’s Day) διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 25 Μαΐου για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά το πρόβλημα αυτό και παράλληλα να επισημάνει στους γονείς τα μέτρα που πρέπει να λάβουν για την προστασία των παιδιών τους.
    Το Amber Alert Hellas είναι το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων, το οποίο ενεργοποιείται από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» με την έγκριση της Ελληνικής Αστυνομίας. Περισσότερα...

       - Σχετικές αναρτήσεις

    25/5/1832: Υπογράφεται στο Λονδίνο η Συνθήκη, με την οποία η Ελλάδα ανακηρύσσεται Βασίλειο.Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων