Feed
Άρθρα
Σχόλια

moustos.jpg  Η πατρίδα μας έχει μία από τις αρχαιότερες και πιο εύγεστες γαστριμαργικές παραδόσεις στον κόσμο. Η Ελληνική κουζίνα είναι ξακουστή για την ποικιλία των γεύσεων και των αρωμάτων της που φτάνουν ως τα βάθη των αιώνων, όπως μαρτυρούν και τα αρχαιολογικά ευρήματα. Σε μία τέτοια μαγειρική παράδοση ανήκει και η μουσταλευριά. Η συνταγή της διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις τοπικές κλιματολογικές συνθήκες και τις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων. 

[local /files/2009/11/moystaleuria_teliko.wmv]

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων