Στις 27 Μαρτίου οι μαθητές της ομάδας Hereditas-Erasmus+ επισκέφτηκαν το εργαστήριο παρασκευής παραδοσιακών προϊόντων «Δαρδούμα» στο Βέλος Ευβοίας, όπου συνέδεσαν την έννοια της πολιτιστικής κληρονομιάς με την επιχειρηματικότητα στον χώρο της γαστρονομίας, καθώς παρασκεύασαν και δοκίμασαν τοπικές συνταγές. Τέλος, την ίδια μέρα επισκέφτηκαν την Λίμνη του Δύστου και με την καθοδήγηση του κ. Βασίλειου Λύκου, Διδάκτορα Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Κρήτης, εκτίμησαν την σημασία της διατήρησης και της αξιοποίησης του φυσικού μας περιβάλλοντος ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά!
Το σχολείο μας συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus+ για το διάστημα 2018-2020. Το πρόγραμμα συνχρηματοδοτείται από την ΕΕ και το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) αποτελεί την Εθνική Μονάδα διαχείρισης του προγράμματος.
Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε τις δράσεις μας στον ιστότοπο του προγράμματος μας
Ακολουθήστε μας στο
https://www.facebook.com/hereditas.club
Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.