Feed
Άρθρα
Σχόλια

DSC_0005 (Large) DSC_0007 (Large) DSC_0008 (Large) DSC_0014 (Large) DSC_0025 (Large) DSC_0026 (Large) DSC_0031 (Large) DSC_0032 (Large) DSC_0034 (Large) DSC_0036 (Large) DSC_0039 (Large) DSC_0041 (Large) DSC_0048 (Large) DSC_0049 (Large) DSC_0051 (Large) DSC_0053 (Large) DSC_0057 (Large) DSC_0066 (Large)

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του σχολείου μας η γιορτή μαθητικής δημιουργίας, όπου παρουσιάστηκαν όλες οι φετινές δράσεις που συμμετείχαν οι μαθητές μας.

Η γιορτή ξεκίνησε με ένα σύντομο χαιρετισμό του Διευθυντή του σχολείου μας κ. Παπαλουκά. Ακολούθησε η τελετή παράδοσης των απολυτηρίων στους μαθητές της τρίτης τάξης, όπου όλοι οι μαθητές παρέλαβαν ένα αναμνηστικό αντίγραφο του απολυτηρίου τους. Τα επίσημα, παραδόθηκαν σε εκπροσώπους των δύο Λυκείων του Αλιβερίου στα οποία θα φοιτήσουν οι μαθητές την επόμενη σχολική χρονιά, οι οποίοι και καλωσόρισαν προκαταβολικά τους καινούριους τους μαθητές στην Α Λυκείου.

Τη σκυτάλη πήραν οι μαθητές, οι οποίοι παρουσίασαν το θεατρικό έργο του William Shakespeare Όνειρο θερινής Νύχτας. Χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου έργου ήταν το γεγονός ότι οι διάλογοι ήταν στην Αγγλική γλώσσα. Οι μαθητές στο τέλος της παράστασης καταχειροκροτήθηκαν για αυτή τους την προσπάθεια. Την επιμέλεια του θεατρικού είχε η καθηγήτρια των Αγγλικών κ. Λύκου Ελένη, ενώ τα σκηνικά επιμελήθηκε η κ. Μακαρούνη Γιώτα, καθηγήτρια Καλλιτεχνικών.

Στη συνέχεια έγινε προβολή δύο βίντεο. Το πρώτο αφορούσε την επίσκεψή μας στην Κρήτη στα πλαίσια της συμμετοχής μας στο 4ο Πανελλήνιο φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου, όπου οι μαθητές κλήθηκαν να επιλέξουν μία χαρακτηριστική σκηνή (εικόνα) του φεστιβάλ και να την παρουσιάσουν μένοντας ακίνητοι! Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα ενθουσίασε μαθητές και γονείς που το παρακολούθησαν. Το δεύτερο βίντεο αφορούσε όλες τις φετινές δράσεις που έγιναν στο σχολείο μας και έδωσε σε όλους μας την ευκαιρία να τις ξαναθυμηθούμε. Τα δύο βίντεο μαζί με την ηχητική κάλυψη και το φωτισμό επιμελήθηκε ο καθηγητής Πληροφορικής του σχολείου μας κ. Φαίδων Καραμπατσόλης.

Η γιορτή έκλεισε με κεράσματα του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στους παρευρισκόμενους, όπου όλοι μαζί ευχήθηκαν: ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων