Feed
Άρθρα
Σχόλια

P1060731 (Large) P1060733 (Large) P1060735 (Large)

Σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, έπειτα από πρόσκληση του Διευθυντή του σχολείου μας κ. Παπαλουκά Ιωάννη, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη Παιδαγωγική συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου Κριεζών στην οποία συμμετείχαν και 9 δασκάλες/δάσκαλοι των όμορων Δημοτικών σχολείων.

Ο σκοπός της συνεδρίασης ήταν η ενημέρωση των καθηγητών του Γυμνασίου Κριεζών για τους μαθητές που από την επόμενη σχολική χρονιά θα φοιτούν στο σχολείο μας για θέματα όπως: μαθησιακές δυσκολίες, προβλήματα από μαθησιακά κενά στα γνωστικά αντικείμενα λόγω έλλειψης δασκάλων ή συνδιδασκαλίες, σοβαρά προβλήματα υγείας που πρέπει να ληφθούν υπόψη, σοβαρά οικογενειακά προβλήματα που επηρεάζουν τη φοίτηση, ανάληψη κοινών δράσεων για την επίλυση των προβλημάτων εκπαίδευσης στα σχολεία της περιοχής, ανάληψη κοινών δράσεων για την προβολή του πολιτισμού της περιοχής και ανάδειξη μαθητών με ιδιαίτερες δεξιότητες και χαρίσματα.

Ήταν μια πρωτοποριακή ιδέα και όλοι οι συμμετέχοντες τη χαιρέτισαν με ενθουσιασμό. Η συγκεκριμένη συνάντηση εμπλουτίζει τις γνώσεις των συναδέλφων και προετοιμάζει καλύτερα τη σχολική μας κοινότητα για τη σωστή και χωρίς δυσκολίες προσαρμογή των νέων μας μαθητών στο καινούριο τους σχολικό περιβάλλον.

Φαίδων Καραμπατσόλης, καθηγητής πληροφορικής

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων