Feed
Άρθρα
Σχόλια

Σήμερα Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε κοινή επίσκεψη τετραμελούς ομάδας μαθητών του σχολείου μας σε συνεργασία με την αντίστοιχη ομάδα μαθητών του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού» στο Μύτικα, λίγο έξω από τη Χαλκίδα.

Ο σκοπός της επίσκεψής μας ήταν η δωρεά τροφίμων, παιχνιδιών και ενδυμάτων στα παιδιά που φιλοξενούνται στον οργανισμό και τα έχουν ανάγκη.

Ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα και ύστερα από την προτροπή του καθηγητή μας κ. Φαίδωνα Καραμπατσόλη να συγκεντρώσουμε διάφορα αντικείμενα τα οποία δεν χρειαζόμαστε πλέον, καταφέραμε να συλλέξουμε στο σχολείο περισσότερες από 30 σακούλες με είδη ρουχισμού, παιχνίδια και τρόφιμα.

Φτάνοντας στο χαμόγελο του παιδιού, μας υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά, τόσο τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, όσο και το προσωπικό του οργανισμού. Ενημερωθήκαμε για το πως λειτουργεί αυτή η οργάνωση, ποιοι είναι οι στόχοι της, ενώ απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που θέσαμε.

Η ώρα πέρασε και αφού μας ευχαρίστησαν για την πολύ όμορφη κίνηση προσφοράς από μέρους μας, αποχαιρετιστήκαμε με έντονη την επιθυμία να ξανασυναντηθούμε στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και συγχαρητήρια για το δύσκολο αλλά πολύ σημαντικό έργο που προσφέρετε στα παιδιά!

Μαρία, Ρομίνα, Κωνσταντίνα, Σταύρος (μαθητές της Β’ τάξης)

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων