Feed
Άρθρα
Σχόλια

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011.
Οι μαθητές του γυμνασίου μας μαζί με τα νήπια και τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου Κριεζών, συμμετείχαμε στον εκκλησιασμό και στην παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Η εκκλησία του χωριού γέμισε άσπρα και μπλε και η γαλανόλευκη σημαία που περήφανα κρατούσαν οι σημαιοφόροι τόνισαν το κλίμα της εθνικής εορτής.
Μετά την καθιερωμένη δοξολογία και τον πανηγυρικό λόγο, βγήκαμε στην πλατεία όπου βρίσκεται το ηρώο. Μαθητές και των τριών σχολείων κατέθεσαν στεφάνια ενώ ακούστηκαν ποιήματα από μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου. Το στεφάνι του σχολείου μας έφτιαξαν μαθητές μας με την καθοδήγηση του καθηγητή Βιολογίας, κ. Κωνστάντιου Ιωάννη. Στεφάνια, στη μνήμη των αγωνιστών του 1940, κατέθεσαν και εκπρόσωποι του Δήμου και Συλλόγων της περιοχής μας. Η τελετή στο ηρώο ολοκληρώθηκε με τον εθνικό ύμνο που τραγούδησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.
Τέλος, κάτοικοι του χωριού, γονείς και συγγενείς μας, παρακολούθησαν την παρέλαση των μαθητών με το νηπιαγωγείο να προηγείται, να ακολουθεί το Δημοτικό και εμείς, οι μαθητές του Γυμνασίου να ολοκληρώνουμε καταχειροκροτούμενοι την εθνική γιορτή.

Μαρία Κ., μαθήτρια της Β τάξης

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων