Feed
Άρθρα
Σχόλια

Σήμερα 4/3/2011 στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Μετά τις πρώτες διδακτικές ώρες, γύρω στις 11 το πρωί, μία 12μελής ομάδα μαθητών, στα πλαίσια της συνεργασίας του σχολείου μας με το Γυμνάσιο Εκάλης για το Διαδικτυακό Ραδιόφωνο, πραγματοποίησε την πρώτη ζωντανή επικοινωνία ανάμεσα σε μαθητές των δύο σχολείων, μέσω του προγράμματος Skype από το Εργαστήριο Πληροφορικής.

Ήταν η πρώτη φορά φέτος που συνομιλήσαμε με μαθητές από κάποιο άλλο σχολείο. Στο τέλος της πρώτης αυτής επικοινωνίας, αφού αποχαιρετίσαμε τους μαθητές του Γυμνασίου της Εκάλης, καθώς και τον Δ/ντή τους, κ. Ηλία Κουρκουλάκο, τους προσκαλέσαμε να μας επισκεφτούν στα Κριεζά, ώστε να τους γνωρίσουμε κι από κοντά.

Στη συνέχεια ακολούθησε αποκριάτικη γιορτή η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί… ξέφρενο πάρτι. Οι περισσότεροι μαθητές ήρθαμε στο σχολείο κατάλληλα προετοιμασμένοι γι’ αυτό το πάρτι, δηλαδή είχαμε βαφτεί ενώ ο κάθε ένας μας φορούσε και διαφορετική αποκριάτικη ενδυμασία! Το 15 μελές μας, είχε φροντίσει για το φαγητό σε μορφή μπουφέ και τη μουσική.

Στην αρχή της γιορτής, πολλοί μαθητές τραγούδησαν στο μικρόφωνο ζωντανά, τραγούδια, είτε μόνοι τους είτε με το συγκρότημά τους! Αμέσως μετά, η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από 4 μαθητές, έβγαζε τη βαθμολογία τους. Νικητές ανακηρύχτηκαν οι Spice Girls!!!

Η γιορτή τελείωσε με χορούς στο ρυθμό τόσο της ξένης, όσο και της ελληνικής μουσικής.

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων