Feed
Άρθρα
Σχόλια

hpim1793-large.JPG  hpim1801-large.JPG  hpim1809-large.JPG Στις 21/11/2008, η ομάδα των μαθητών που πραγματοποιούν το πρόγραμμα e-twinning με τους υπεύθυνους καθηγητές πραγματοποίησαν μια ερεθιστική διαδρομή στους Αγίους Αποστόλους Πετριών και είχαν την πρώτη τους επαφή με το φαγητό, τη κουζίνα και το τρόπο παρασκευής τους. Συγκεκριμένα έμαθαν συνταγές, συζήτησαν τον τρόπο παρασκευής και μαγείρεψαν νοστιμότατες λιχουδιές, συνειδητοποιώντας ότι η γεύση συνδέεται άμεσα με την εμπειρία. Οι μαθητές κατάλαβαν ότι οι τοπικές γεύσεις μπορεί να επηρεάζουν και το ταπεραμέντο ενός ολόκληρου λαού!

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων