ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΗΣΟΥ
4 Ιούλ 2012

Το Γυμνάσιο Κορησού στην εκδήλωση Προβολής Ταινιών-Ντοκιμαντέρ των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.(25-6-2012)

Συντάκτης: Αρετή Κάρκου | Κάτω από: Εκδηλώσεις- Γιορτές, Εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Γυμνάσιο Κορησού

στην εκδήλωση Προβολής Ταινιών-Ντοκιμαντέρ

των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.

Στην Εκδήλωση Προβολής Ταινιών-Ντοκιμαντέρ των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Καστοριάς που διοργάνωσε η ΕΛΜΕ με την Κινηματογραφική Λέσχη Καστοριάς,  τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012 στο Επιμελητήριο Καστοριάς, το Γυμνάσιο Κορησού παρουσίασε την ταινία του ” Το ανυποψίαστο πορτοκάλι” ή “Τα πορτοκάλια το ‘σκασαν” 2009 (Πολιτιστικό Πρόγραμμα)  μέσα στο περιβάλλον νέων τεχνολoγιών WEB 2.0 PREZI.

Η ταινία ήταν το αποτέλεσμα ενός διήμερου κινηματογραφικού εργαστηρίου με συντονιστή  τον σκηνοθέτη και συγγραφέα Νίκο Θεοδοσίου. Το κέρδος για τα παιδιά ήταν ότι ενεπλάκησαν στη διαδικασία του κινηματογράφου, μια εμπειρία η οποία πέρα από τον εκπαιδευτικό της ρόλο ίσως για κάποια από αυτά αποδειχτεί  χρήσιμη για τη μετέπειτα  επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Υπεύθυνη του Προγράμματος και της Παραγωγής της Ταινίας η φιλόλογος Αρετή Κάρκου.

Συμμετείχαν τα σχολεία: ΕΕΕΕΚ Άργους Ορεστικού, 2ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού, ΓΕΛ. Άργους Ορεστικού, Γυμνάσιο Γάβρου, 4ο Γυμνάσιο Καστοριάς, Εσπερινό ΓΕΛ Καστοριάς, 2ο ΓΕΛ Καστοριάς με τη βραβευμένη ταινία “Αντί…”

1 σχόλιο προς “Το Γυμνάσιο Κορησού στην εκδήλωση Προβολής Ταινιών-Ντοκιμαντέρ των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.(25-6-2012)”

  1. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΗΣΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ είπε:

    Ευχαριστούμε την εφημερίδα Σέντρα για την προβολή της Εκδήλωσης!