Αρχική » Εκπαιδευτικές δράσεις » Εκπαιδευτικές και αθλητικές δράσεις στα πλαίσια της «Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού»

European Radio Logo

Εκπαιδευτικές και αθλητικές δράσεις στα πλαίσια της «Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού»

Το Γυμνάσιο Κάτω Μηλιάς στα πλαίσια της θεσμοθέτησης από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων της «Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού», οργάνωσε την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 εκπαιδευτικές και αθλητικές δράσεις στο χώρο του σχολείου.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την προβολή εφτάλεπτου οπτικοακουστικού υλικού σχετικού με το ρατσισμό και τη διαφορετικότητα και στη συνέχεια ακολούθησε σύντομη ομιλία σχετική με το θέμα.

Στη συνέχεια διαβάστηκε στους μαθητές και στο εκπαιδευτικό προσωπικό χαιρετισμός του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Αργότερα ακολούθησαν αθλητικές – κινητικές δραστηριότητες που περιελάμβαναν διαγωνισμό ζωγραφικής, αγώνες σκάκι, πιγκ – πογκ, ποδοσφαίρου και βόλεϋ. Τα παιδιά αγωνίστηκαν επίσης και σε αθλήματα στίβου, όπως μήκος, τριπλούν, σφαιροβολία, δρόμο ταχύτητας.

Μετά το πέρας των αθλητικών δράσεων ακολούθησε μουσική εκδήλωση εμπλουτισμένη με παραδοσιακούς λαϊκούς χορούς και τραγούδια.

Στο σύνολο των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν κυλιόμενα καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου, από όλη τη σχολική κοινότητα, συμμετείχε το σύνολο των μαθητών και εκπαιδευτικών του Γυμνασίου μας. Από το σύνολο των 151 μαθητών συμμετείχαν οι 149 και απουσίαζαν οι 2 δικαιολογημένα.   

DSCN6865

DSCN6848

DSCN6813

DSCN6724

DSCNa_2256

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς