Αναστολή λειτουργίας ιστολογίου – Αλλαγή ρόλου

    Σας ενημερώνουμε ότι καθώς από τα τέλη της Άνοιξης του 2014 τα προβλήματα που ταλανίζαν την απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας του σχολείου έχουν ξεπεραστεί, έχει αλλάξει ο ρόλος του παρόντος Ιστολογίου.  Δεν ανανεώνεται τακτικά καθώς αυτόν το σκοπό εξυπηρετεί η βασική ιστοσελίδα του Γυμνασίου Καρλοβασίων

(http://gym-karlov.sam.sch.gr)

    Το παρόν ιστολόγιο θα χρησιμοποιείται μέχρι νεωτέρας μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις ως εφεδρική πηγή ανακοινώσεων.

Σχετικά με ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ

Το Γυμνάσιο Καρλοβασίων ιδρύθηκε το 1898 και λειτούργησε σαν Εμπορική σχολή στο κτίριο της οποίας στεγάζεται σήμερα το Mαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Σήμερα το Γυμνάσιο, που λειτουργεί σε πρωινό ωράριο, στεγάζεται σε καινούριο κτιριακό συγκρότημα.

Περιλαμβάνει δώδεκα αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήριο φυσικών επιστημών, εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, βιβλιοθήκη και γραφεία για το διδακτικό προσωπικό. Διαθέτει επίσης ένα κλειστό γυμναστήριο. Στο προαύλειο υπάρχει χώρος άθλησης με γήπεδα μπάσκετ, βόλευ και τέννις.

Στο Γυμνάσιο φοιτούν μαθητές από τη πόλη του Καρλοβάσου και από τις γύρω δημοτικές ενότητες,δηλαδή τα Κοντακεΐκα, την Υδρούσσα, τη Λέκκα, τη Καστανιά, τους Κοσμαδαίους, τα Κονταιΐκα, τους Αγίους Θεοδώρους και τον Πλατάνο.

Παρουσιάζει αξιόλογες σχολικές και πολιτιστικές δραστηριότητες με πολύ ικανοποιητική συμμετοχή των μαθητών στις δραστηριότητες αυτές όπως θα διαπιστώσετε από τις σχετικές μας σελίδες.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.