Πιλοτική Λειτουργία Ιστολογίου

    Καλωσήρθατε στο νέο Ιστολόγιο του Blogs.sch.gr. Θα επιχειρήσουμε να το μετατρέψουμε σε ένα δυναμικό και λειτουργικό βήμα ανακοινώσεων και διαλόγου που θα αγκαλιάσει την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του Γυμνασίου Καρλοβασίων.

    Αυτή η αλλαγή από την προηγούμενη ιστοσελίδα του Γυμνασίου Καρλοβασίων είναι επιβεβλημένη και για τεχνικούς λόγους, λόγω χαμηλών ταχυτήτων του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, οπότε και αναζητήθηκε μία πιο “ανάλαφρη” πλατφόρμα. 

    Παρακαλούμε την υπομονή σας καθώς στις επόμενες μέρες το ιστολόγιο θα λειτουργήσει πιλοτικά μέχρι να πάρει την τελική του μορφή και να μεταφερθεί σε αυτό το υλικό της ιστοσελίδας.

 

Σχετικά με ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ

Το Γυμνάσιο Καρλοβασίων ιδρύθηκε το 1898 και λειτούργησε σαν Εμπορική σχολή στο κτίριο της οποίας στεγάζεται σήμερα το Mαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Σήμερα το Γυμνάσιο, που λειτουργεί σε πρωινό ωράριο, στεγάζεται σε καινούριο κτιριακό συγκρότημα.

Περιλαμβάνει δώδεκα αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήριο φυσικών επιστημών, εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, βιβλιοθήκη και γραφεία για το διδακτικό προσωπικό. Διαθέτει επίσης ένα κλειστό γυμναστήριο. Στο προαύλειο υπάρχει χώρος άθλησης με γήπεδα μπάσκετ, βόλευ και τέννις.

Στο Γυμνάσιο φοιτούν μαθητές από τη πόλη του Καρλοβάσου και από τις γύρω δημοτικές ενότητες,δηλαδή τα Κοντακεΐκα, την Υδρούσσα, τη Λέκκα, τη Καστανιά, τους Κοσμαδαίους, τα Κονταιΐκα, τους Αγίους Θεοδώρους και τον Πλατάνο.

Παρουσιάζει αξιόλογες σχολικές και πολιτιστικές δραστηριότητες με πολύ ικανοποιητική συμμετοχή των μαθητών στις δραστηριότητες αυτές όπως θα διαπιστώσετε από τις σχετικές μας σελίδες.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.