Συνεργατική Δράση Γυμνασίου Καρδαμύλης και Γυμνασίου Εκπαιδευτηρίων Μπουγά

Συνεργατική Δράση Γυμνασίου Καρδαμύλης και Γυμνασίου Εκπαιδευτηρίων Μπουγά!!!
Το “άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία” και οι “συνεργατικές δράσεις” αποτελούν στόχο και προτεραιότητα του Συλλόγου Διδασκόντων και της Διοίκησης του Γυμνασίου Καρδαμύλης. Προς αυτή την κατεύθυνση υλοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2022 συνεργατική δράση με το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά με τους εξής άξονες:
  • Ξενάγηση στην Παλιά Καρδαμύλη των μαθητών/τριών του Γυμνασίου Μπουγά από ομάδα επτά μαθητών του Γυμνασίου Καρδαμύλης, με υπεύθυνη – συντονίστρια καθηγήτρια την κα Παπακώστα Παναγιώτα, η οποία στα πλαίσια του μαθήματος της ιστορίας προετοίμασε τους “μικρούς ξεναγούς” μας για την συμμετοχή τους στην δράση.
  • Αθλοπαιδιές μεταξύ μαθητών των δύο σχολείων.
Ο γυμναστής του Γυμνασίου Καρδαμύλης κ.Φούλιας Χρήστος και ο γυμναστής – υποδιευθυντής του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά κ. Γιάννης Πλάγος, οργάνωσαν ένα μικρό τουρνουά μπάσκετ και βόλεϊ στα πλαίσια της προαγωγής του πνεύματος του ευ αγωνίζεσθαι, του ευ ζην και της δια βίου άθλησης!!!
Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά κ. Κουσουλάκο Μιχαήλ και τον υποδιευθυντή κ. Πλάγο Ιωάννη για την πολύ όμορφη συνεργασία!!!

Δράση με Μπουγά      Δράση με Μπουγά