Ενδοσχολικός Διαγωνισμός 1η Φάση: ” Καθαριότητα, Καλλωπισμός και Αισθητική”

Κατά την διάρκεια του σχολικού έτους 2021-22 διεξάγεται ενδοσχολικός διαγωνισμός με θέμα την καθαριότητα, τον καλλωπισμό και την αισθητική των αιθουσών του Γυμνασίου Καρδαμύλης. Στο διαγωνισμό εμπλέκονται όλα τα τμήματα και οι τάξεις του σχολείου και συνεπώς και όλοι οι μαθητές. Είναι συνεχής, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν χρονικές στιγμές εστίασης που θα δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα, όπως, η περίοδος πριν τα Χριστούγγεννα, μετά τις απόκριες, πριν το Πάσχα και πριν τη λήξη των μαθημάτων.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα καθαριότητας, καλλωπισμού και αισθητικής, η απόκτηση δεξιοτήτων ζωής που σχετίζονται με την οργάνωση, τη συνεργασία, την υπευθυνότητα, την δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική ευαισθησία και η απόκτηση καλών συνηθειών.

Η “Κριτική Επιτροπή Ελέγχου” του διαγωνισμού, αποτελείται από μαθητές εκπροσώπους της μαθητικής κοινότητας, από καθηγητές που εκ περιτροπής αναλαμβάνουν αυτό το ρόλο έτσι ώστε όλοι να εμπλακούν, από εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων/Κηδεμόνων και από τον Διευθυντή.

Στην 1η φάση ελέγχου στις 23 ΔΕΚ 2021 το τμήμα Β2 προηγήθηκε στη συνολική βαθμολογία.

5 1 8 1 3 1 4 1 2 1 1 7 1