Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου , το σχολείο μας διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και στην σύμβουλο φιλολόγων ΠΕ Κοζάνης Παπακώστα Αγνή πού είχαμε την τιμή να παρευρεθεί στο σχολείο μας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του σχολείου μας. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας»,… (συνέχεια…)
Άρθρα για Φεβρουάριος, 2025
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
13 Φεβ 2025
Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Συντάκτης: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΠΝΟΧΩΡΙΟΥ | Κάτω από: Χωρίς κατηγορίαΔεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Σημασία της Σωστής Διατροφής για τους Μαθητές
5 Φεβ 2025
Η Σημασία της Σωστής Διατροφής για τους Μαθητές
Συντάκτης: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΠΝΟΧΩΡΙΟΥ | Κάτω από: Χωρίς κατηγορίαΣήμερα στο γυμνάσιο Καπνοχωρίου ήρθε και μας μίλησε ο διατροφολόγος διαιτoλόγος Μανώλης Πλιάκης για τα Βασικά Στοιχεία μίας Ισορροπημένης διατροφής . … (συνέχεια…)