«10η Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού»

Εικόνα1
Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 στο σχολείο μας Γυμνάσιο Καμπάνη εορτάστηκε η «10η Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού» στο πλαίσιο της εναρμόνισής της με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Αθλητισμού.
Με σύνθημα «Η Κίνηση δίνει Ζωή» και προκειμένου να αναδειχθεί η σημασία της σωματικής άσκησης για τη υγεία του ατόμου και την ευημερία του ,διοργανώθηκαν από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ.Θεοδωρίδη Αλέξανδρο αθλητικές δραστηριότητες στον αύλειο χώρο του σχολείου που περιλάμβαναν αγώνες ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης ,πετοσφαίρισης καθώς και πεζοπορία 1000m με συμμετοχή και των καθηγητών.
Υπό την επίβλεψη του καθηγητή των Καλλιτεχνικών ,κ. Γκοσποδίνη σχεδιάστηκε θεματική αφίσα για την ημέρα του αθλητισμού και έκθεση αυτής σε χώρο του σχολείου. Οι αθλητικές δράσεις εμπλουτίστηκαν με προβολή τριών ταινιών μικρού μήκους σχετικής θεματολογίας.
Πρωταρχικός σκοπός σε κάθε αθλητική διοργάνωση που συμμετέχουν οι μαθητές μας είναι να αποκομίζουν τα ιδιαίτερα στοιχεία της ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει:
Προσπάθεια, Συνεργασία ,υγιής Συναγωνισμός, ευγενής Άμιλλα, Ομαδικότητα.
Ακολουθούν φωτογραφίες από τις Δράσεις μας
καλαθοσφ 1αφισα 1ποδόσφαιρο 1

βολλυ 1περιπ 1ζωγρα1 1ζωγ2 1ζωγ3 1
περιπατ 2

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση