To European School Radio στο Προσυνέδριο Κιλκίς του 4ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής

Στο 4ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Κιλκίς, συμμετείχε το European School Radio με μαθητές απο το Γυμνάσιο και Λύκειο. Στο προσυνέδριο συμμετείχαν μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Το Γυμνάσιο και Λύκειο συμμετείχε με 12 μαθητές/τριες με τους καθηγητές πληροφορικής (Γιαγκούλη,Γενιτζέ) που συντονίζουν, με POSTER/Αφίσα. Εγινε έντονη η παρουσία του Ραδιοφώνου σε όλους τους συνέδρους με μουσική απο το ραδιόφωνο, με ενημερωτικά φυλλάδια και αφίσες. Ολα τα παιδιά φορούσαν καρτέλες με το όνομα τους και με το σήμα του European School Radio. Εκανε ιδιαίτερη αίσθηση σε όλους τους συνέδρους το οτι στήθηκε ένας φορητός ραδιοθάλαμος (βλέπε φωτό) στον οποίο οι μαθήτριες πήραν συνέντευξη απο την οργανωτική και επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου μεταξύ άλλων, απο τον Περιεφερειακό Διευθυντή κ. Καρτσιώτη, τον Διευθυντή Δ/θμιας κ.Κωνσταντινίδη, τον Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής κ. Εφόπουλο , τον Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής για τα ΕΠΑΛ, κ.Μαραγκουδάκη, τον υπεύθυνο τεχνικής υποστήριξης του συνεδρίου κ.Σαλαβασίδη και φυσικά απο πολλούς πολλούς μαθητές απο τα σχολεία που συμμετείχαν. Υπάρχουν σχετικές φωτογραφίες στον σύνδεσμο.

Το προσυνέδριο ειναι μία από τις οκτώ προσυνεδριακές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τις κατά τόπους Διευθύνσεις της.Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με το 4ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, στη Θεσσαλονίκη, στις 8 και 9 Μαΐου 2012. Δείτε σχετικά) .

Στο προσυνέδριο έγινε και η παρουσίαση του Γυμνασίου ΣΣ Μουριών που συμμετέχει στο ESR με την Εκπομπή τους “Σελίδες γεμάτες όνειρα” απο μαθητές του γυμνασίου και την συντονίστρια καθηγήτρια τους Παναγιώτα Σιάνου-Χατζηκαμάρη. Εξήγησαν πώς οργανώνουν και υλοποιούν την εκπομπή τους με παραστατικό τρόπο.

Στο συνέδριο έγινε ειδική μνεία για το European School Radio και δόθηκαν συγχαρητήρια απο την Οργανωτική και Επιστημονική επιτροπή για τους μαθητές που κάνουν εκπομπές σε αυτο.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση