Το σχολείο γέμισε χρώμα – Graffiti παντού

Συγχαρητήρια στους μαθητές του Γυμνασίου & Λυκείου Καμπάνη για την δημιουργικότητα, το κέφι και την πρωτοτυπία που έδειξαν στον σχεδιασμό όσο και στην ολοκλήρωση των graffities-τοιχογραφιών με τα οποία ομόρφηναν τους εσωτερικούς όσο & τους εξωτερικούς χώρους του σχολείου.

Στην δραστηριότητα συμμετείχε πλήθος παιδιών βάζοντας ο καθένας την προσωπική του πινελιά. Ιδιαίτερη μνεία να δώσουμε στον Λελάκη Δημήτρη & την Μαριάνθη Κουρτίδου οι οποίοι δουλέψανε με ξεχωριστή έμπνευση & όρεξη δημιουργίας, αναλαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες στην επιλογή των θεμάτων όσο & στην ολοκλήρωση τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Φίλιππο Γιαγκούλη μαθητή ΣΤ΄τάξης δημοτικού σχολείου ο οποίος αφιέρωσε δύο ημέρες & ενεπλάκη στην δραστηριότητα,χαρίζοντας μας την τεχνογνωσία & την εμπειρία του,καθοδηγώντας πολλές φορές την διαδικασία & χαρίζοντας μας εμπνευσμένο έργο.

Δεν πρέπει να αγνοήσουμε & την συμβολή άλλων παιδιών όπως του Παπακώστα Γ.,Μουμουλίδη Κ.,Καρανάτσιου Μ & πλήθος άλλων παιδιών που εκ των πραγμάτων λόγω του μεγάλου αριθμού τους δεν είναι δυνατό να αναφερθούν όλα αυτά τα ονόματα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε  την διεύθυνση του σχολείου που απο το ταμείο των γοννέων & κηδεμόνων χορήγησε τα υλικά για το όλο project.

Η καθηγήτρια των καλλιτεχνικών ΄Αννα Πορτίκα συντονίστρια της όλης δραστηριότητας

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση