Το "Παιχνίδι του Χαμένου Θησαυρού" στο συνέδριο της Ημαθίας

Το διαθεματικό διαδυκτιακό παιχνίδι του “χαμένου θησαυρού” που υλοποιήθηκε στο σχολείο μας την περασμένη σχολική περίοδο, παρουσιάστηκε στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Ημαθίας με θέμα τις “Ψηφιακές και Διαδικτυακές εφαρμογές στην εκπαίδευση“.

yagoulis_picture-005-_800.jpgΟι καθηγητές Πληροφορικής Γενιτζές Αναγνώστης και Γιαγκούλης Νικόλαος παρουσίασαν την εργασία τους, “Το κυνήγι του χαμένου Θησαυρού: ένα Διαθεματικό, Διαδικτυακό παιχνίδι” το Σάββατο 24 Απριλίου 2010 στο ΣΕΚ της Νάουσας. Η παρουσίαση περιελάμβανε αναλυτική περιγραφή του παιχνιδιού και την επιστημονική του τεκμηρίωση. Επίσης, προβλήθηκε βίντεο από την πρόσφατη υλοποίηση του παιχνιδιού στο σχολείο μας. Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους συναδέλφους εκδήλωσαν ενδιαφέρον για κοινή υλοποίηση του “παιχνιδιού” σε περισσότερα από ένα σχολεία ταυτόχρονα μέσω διαδικτύου.

Διαβάστε εδώ το πλήρες κείμενο της εισήγησης ή δείτε εδώ την παρουσίαση του συνεδρίου. Πατήστε εδώ για νά διαβάσετε παλαιότερες δημοσιεύσεις σχετικά με το Παιχνίδι του Χαμένου Θησαυρού”

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση