Βράβευση των “GreenTeens” στον 1ο Διαγωνισμό Μαθητικής Ιστοσελίδας.

dscn1303-_800.jpg


Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 17/4/10 στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης έλαβε μέρος η περιβαλλοντική ομάδα του Γενικού Λυκείου Καμπάνη, GreenTeens. Η εκδήλωση με θέμα: “Μαθητική Ημερίδα-Παρουσιάσεις Ομαδικών Εργασιών” διεξήχθει στο πλαίσιο του 1ου Μαθητικού Διαγωνισμού Δημιουργίας Ιστοισελίδας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

dscn1304-_800.jpg
Η συμμετοχή του σχολείου μας μετά απο σχετική ψηφοφορία μεταξύ των υποψηφίων απέσπασε το πρώτο βραβείο ως η καλύτερη παρουσίαση. Την περιβαλλοντική ομάδα εκπροσώπησαν οι μαθητές: Μακράκη Στέλλα, Αράπογλου Βαγγέλης, Δημήτρης Εξαδάκτυλος και Αβραμίδου Ελένη με την παρουσίατων συντονιστών καθηγητών Νότη Γενιτζέ και Παναγιώτα Χατζηκαμάρη. Παρουσιάστηκε η δράση των τελευταίων τριών ετών της ομάδας από τα βίντεο “Ένας Εφιάλτης” και “Εκδρομή” μέχρι τη δημιουργία και λειτουργεία του περιβαλλοντικού διαδικτυακού περιοδικού GreenTeens. Παράλληλα προτάθηκε και συνεργασία στα παρεβρισκόμενα σχολεία.dscn1305-_800.jpg

Οι υπόλοιπες συμμετοχές ήταν: 1ο Γυμνάσιο Τούμπας, Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδης, ΛύκειοΛαγκαδά, Γυμνάσιο-Λύκειο Καλαμαρί.

Το όλο εγχείρημα φαίνεται πως απέδωσε καρπούς αφού ήταν μια καλή ευκαιρία να παρουσιάσουν οι μαθητές τις δουλειές τους και να έρθουν σε επαφή με άλλους εξίσου δραστήριους σε θέματα πληροφορικής.

συντάκτης: Αβραμίδου Ελένη
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση