Εκπαίδευση μαθητών για το ραδιόφωνο !

kilkisgymna.jpg

Την Τετάρτη 18 και 25 Νοεμβρίου 2009 ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Βερροιώτης παρουσίασε στους μαθητές και στους καθηγητές την δουλειά του δημοσιογράφου και τις απαιτήσεις του ραδιοφώνου.

Οι μαθητές άρχισαν να καταλαβαίνουν το σπουδαίο έργο ενός δημοσιογράφου αλλά και τις απαιτήσεις του επαγγέλματος-λειτουργήματος. Η παρουσίαση όλων των ειδικοτήτων σε ένα ραδιόφωνο -και όχι μονο του δημοσιογράφου- ενθουσίασε τους μαθητές οι οποίοι μεταξύ άλλων, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον κυρίως για την ειδικότητα του μουσικού παραγωγού και του ρεπόρτερ.  Στα πλαίσια του μαθήματος πληροφορικής θα γίνονται μαθήματα μια φορά τον μήνα μέσω τηλεδιάσκεψης και εργασιών, για την δημιουργία ενός μαθητικού δημοσιογραφικού team που θα αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα του σχολείου και σε ραδιοφωνικές εκπομπές. Ηδη δήλωσαν συμμετοχή στην εκπαίδευση 75 μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Καμπάνη, για την διεξαγωγή των δωρεάν μαθημάτων, χορηγία του Γρ.Βερροιώτη. Στην προσπάθεια θα συμβάλουν και 8 καθηγητές του σχολείου. Αξίζει να σημειωθεί οτι οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του blog του σχολείου μας, στο σχετικό σημείο.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες απο τις συναντήσεις, με link στην ιστοσελίδα του Γρ.Βερροιώτη στο οποίο υπάρχει και αφιέρωμα στο σχολείο και στο έργο που προσπαθεί να κάνει.

http://enterbrussels.eu/v4/index.php?option=com_content&view=article&id=265:2009-11-19-20-34-57&catid=46:—enterbrussels&Itemid=62 

kilkisgymna.jpg

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση