Ενισχυτική Διδασκαλία 2020 – 21

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αγαπητοί/ές Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας πληροφορούμε ότι και τη φετινή χρονιά θα υπάρξει Ενισχυτική Διδασκαλία στα μαθήματα:

Νέα Ελληνικά: 3 ώρες

Αρχαία Ελληνικά: 2 ώρες

Μαθηματικά: 3 ώρες

Φυσική: 1 ώρα

Χημεία (μόνο για τη Β΄ και Γ΄ τάξη): 1 ώρα

Αγγλικά: 2 ώρες

κάθε εβδομάδα μετά το πέρας του Ωρολογίου Προγράμματος, δηλαδή καθημερινά 1-5 ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να συμπληρώσετε την Υπεύθυνη Δήλωση, να την υπογράψετε, να τη σκανάρετε και να τη στείλετε στο: mail@gym-kamin.att.sch.gr μέχρι τη Δευτέρα 30/11/2020. Εκπρόθεσμες Δηλώσεις δε θα γίνουν δεκτές. Στην Υπεύθυνη Δήλωση συμπληρώνει τα στοιχεία του ο/η κηδεμόνας και αναγράφει το όνομα του μαθητή/της μαθήτριας και το τμήμα του, ενώ σημειώνει και τα μαθήματα που επιθυμεί.

Κριτήριο για την επιλογή-συμμετοχή των μαθητών/τριών στα τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας αποτελεί η επίδοσή τους στο αντίστοιχο μάθημα. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ούτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ούτε τον χώρο που θα διεξάγεται η Ενισχυτική Διδασκαλία (το σχολείο μας ή κάποιο άλλο σχολείο) και φυσικά ούτε τους εκπαιδευτικούς, που δε θα είναι οι καθηγητές/καθηγήτριες του Γυμνασίου Καμινίων. Ειδικά λόγω των συνθηκών που επικρατούν φέτος και των μέτρων για αποφυγή της διασποράς του COVID-19 δίνεται η δυνατότητα διενέργειας της Ενισχυτικής Διδασκαλίας μέσω τηλεκπαίδευσης.

Σας παρακαλούμε, πριν συμπληρώσετε τη Δήλωση, να συζητήσετε με τα παιδιά σας αν όντως προτίθενται να παρακολουθήσουν, γιατί πολλές φορές δημιουργούνται τμήματα, προσλαμβάνονται αναπληρωτές καθηγητές και οι μαθητές/μαθήτριες δε συμμετέχουν. Άρα, συμπληρώνετε και στέλνετε την Υπεύθυνη Δήλωση μόνο εφόσον τα παιδιά σας θα συμμετέχουν στην Ενισχυτική Διδασκαλία.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Καμινίων

ΜΑΡΙΑ Ε. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Φιλόλογος-Θεατρολόγος