Τηλε-εκπαίδευση Νοεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Τηλεκπαίδευση Webex

Σχετικά με την επικείμενη έναρξη της τηλε-εκπαίδευσης, σας ενημερώνουμε ότι για την παρακολούθηση του κάθε μαθήματος απαιτείται ο σύνδεσμος της εικονικής τάξης του κάθε εκπαιδευτικού, ο οποίος είναι της μορφής:

https://minedu-secondary.webex.com/meet/ ……..

Ο σύνδεσμος αυτός θα αποσταλεί είτε μέσω της ηλεκτρονικής τάξης – eclass  του σχολείου και σε όλους τους εγγεγραμμένους μαθητές, είτε με ανάρτηση στο ιστολόγιο του Γυμνασίου μας το οποίο πρέπει να παρακολουθείτε τακτικά.

Συστήνεται η ενεργοποίηση του συνδέσμου να γίνεται μέσω λογισμικού πλοήγησης (browser) και όχι μέσω εφαρμογής, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι συλλέγονται μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα.

Όσοι μαθητές δεν έχουν πρόσβαση στην eclass (λόγω απώλειας των κωδικών τους) αυτό δεν θα επηρεάσει την παρακολούθηση του τηλε-μαθήματος αφού αρκεί μόνο η ενεργοποίηση του συνδέσμου που θα σας αποσταλεί. Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και η διάρκεια του μαθήματος έχει αναπροσαρμοστεί όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

 

Προσοχή: Το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων είναι αυτό που σας έχει δοθεί την Παρασκευή και στο κάθε μάθημα θα πρέπει να συνδεθείτε με το ονοματεπώνυμό σας και όχι με ψευδώνυμο.

Σχετικά με την απώλεια των κωδικών σας για την πρόσβαση στην eclass.

Όλοι έχετε λογαριασμό στο ΠΣΔ. Σας έχει δοθεί ένα όνομα χρήστη – το οποίο ξεκινά με ένα μικρό a στα Αγγλικά – και εσείς έχετε βάλει κάποιον κωδικό. Το σχολείο έχει τη δυνατότητα να δει το όνομα χρήστη, αλλά όχι τον κωδικό σας. Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας δοκιμάστε να κάνετε ανάκτηση κωδικού στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://register.sch.gr/password/reset_password/

ακολουθώντας προσεκτικά τα βήματα ανάκτησης.

Καλή επιτυχία!