Μαθαίνουμε να εκτιμάμε τα προϊόντα που παράγει ο τόπος μας και τα χρησιμοποιούμε ως πρώτες ύλες στα μαγειρέματα μας.
Στην τρίτη συνάντηση της μαγειρικής ομάδας του σχολείου μας χωριστήκαμε σε μικρότερες ομάδες.
Αργότερα κάθε ομάδα θα παρουσιάσει τη δική της συνταγή αλλά και την εργασία της πάνω σε θέματα που αφορούν τη σωστή διατροφή και την αξία της!
Η ομάδα της μαστίχας!
Άνθη λεμονιού
Χιώτικα μανταρίνια
Ρόδια
Νεραντζάκια
Γλυκά πορτοκαλάκια
Αφήστε μια απάντηση