Γυμνάσιο Ιτέας Φωκίδας

Το ιστολόγιο του σχολείου μας

Ανακοίνωση προς γονείς και μαθητές για τις ημέρες του Πάσχα

Απρ 202012

Ο Διεθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Ιτέας σας εύχονται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία και αισιοδοξία!

Υπενθυμίζουμε στους μαθητές μας ότι, θα πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό (να κάνουν εγγραφή) στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ), αν δεν το έχουν κάνει ήδη. Η εγγραφή γίνεται από τον κηδεμόνα κάθε μαθητή/μαθήτριας μέσω της εφαρμογής εγγραφής που βρίσκεται στη διεύθυνση https://register.sch.gr/students/, σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν και σε προηγούμενη ανάρτηση του Ιστολογίου μας.

Οι μαθητές θα πρέπει να μπορούν να κάνουν “Σύνδεση” στο λογαριασμό τους και επιπλέον να κάνουν εγγραφή (απλά τσεκάρωντάς τα) στα μαθήματα που διδάσκονται, διότι προβλέπεται κάποια στιγμή τα μαθήματα να γίνουν “κλειστά”, ώστε το περιεχόμενο των μαθημάτων να είναι ορατό μόνο σε Συνδεδεμένους μαθητές.

Τέλος για την Μεγάλη Εβδομάδα και την επόμενη από αυτή, διεξάγονται μαθήματα με την ασύγχρονη εξ’ αποστάσεως διδασκαλία.

Εκ της Διευθύνσεως

από κάτω από: Νέα - Ανακοινώσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση προς γονείς και μαθητές για τις ημέρες του Πάσχα    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Γυμνάσιο Ιτέας Φωκίδας
High School of Itea – Secondary School (gymnasium) of Itea (in english)

Διεύθυνση (address):  1o χλμ. ε.ο. Ιτέας – Άμφισσας, Ιτέα, Τ.Κ. 33200, Φωκίδα

Τηλέφωνο (phone):  0030 2265034701

Τηλεομοιότυπο (fax):  0030 2265034701

Ηλεκτρονικό γραμματοκιβώτιο (email):  mail@gym-iteas.fok.sch.gr

Ιστοχώρος-Ιστολόγιο (website-blog):  https://blogs.sch.gr/gymitasf



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων