Γυμνάσιο Ιτέας Φωκίδας

Το ιστολόγιο του σχολείου μας

Επιστροφή στα θρανία από τις 10 Μαΐου – Ξανά στα σχολεία με δωρεάν σελφ-τεστ

Μάι 20215

Με   μάσκα και δύο  self-test την εβδομάδα  (σ.σ. Για  την πρώτη εβδομάδα προβλέπονται δύο -Για την μεθεπόμενη εβδομάδα θα αποφασιστεί εάν  θα γίνουν ένα ή δύο) , τα οποία θα πραγματοποιούνται την Κυριακή και Τετάρτη θα επιτρέπεται  η είσοδος των  μαθητών εκπαιδευτικών και διοικητικό προσωπικό των  Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων στα σχολεία , τα οποία θα επαναλειτουργήσουν , διά ζώσης, από τις 10 Μαΐου, καθώς και στους που κάνουν πρακτική άσκηση.

Το self-test πρέπει να γίνεται το τελευταίο 24ώρο από την παρουσία σας στο σχολείο και συνίσταται να πραγματοποιείται και να δηλώνεται το αποτέλεσμα μέχρι την ώρα 20:00 της προηγούμενης ημέρας, ώστε και το σχολείο με τη σειρά του να μπορεί να προβεί έγκαιρα στις διοικητικές του αρμοδιότητες, κατά περίπτωση.

Η σχολική κάρτα για COVID-19 (δήλωσης αποτελέσματος του self-test) για διευκόλυνσή σας, επισυνάπτεαι ως ξεχωριστό αρχείο στο τέλος της ανάρτησης αυτής. Σε περίπτωση μη δυνατότητας εκτύπωσής της, θα πρέπει να ακολουθείται το πρότυπο της φόρμας σε αυτό το αρχείο.

Ειδικότερα:

Από σήμερα Τετάρτη 5 Μαΐου έως το Σάββατο 8/ Μαΐου από τα φαρμακεία, μόνο σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και διοικητικό προσωπικό πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και φοιτητών που κάνουν πρακτική άσκηση.

Το δεύτερο τεστ μαθητών και εκπαιδευτικών για την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο από τη Δευτέρα 10 Μαΐου.

Οι υπόλοιπες ομάδες δικαιούχων (δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι) θα λάβουν το επόμενο self test από τη Δευτέρα 10 Μαΐου και θα μπορούν να το πραγματοποιήσουν και να το δηλώσουν καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας.


“Στην περίπτωση που μαθητής/τρια δεν επιδείξει την σχολική κάρτα κατά την είσοδό του/της στην τάξη, τότε δεν γίνεται δεκτός/ή, λαμβάνει απουσία και απομακρύνεται από τη σχολική μονάδα”


“Σε περίπτωση που  οι εκπαιδευτικοί και το λοιπό προσωπικό των σχολείων  δεν υποβάλλονται σε διαγνωστικό έλεγχο ή δεν καταχωρίζουν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου,   η αρμόδια για θέματα προσωπικού υπηρεσία του φορέα προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για την περικοπή των αποδοχών”


Σχετικά με τις διαδικασίες των self-test  δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης Κονή Υπουργική Απόφαση:



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου

από κάτω από: Νέα - Ανακοινώσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επιστροφή στα θρανία από τις 10 Μαΐου – Ξανά στα σχολεία με δωρεάν σελφ-τεστ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Γυμνάσιο Ιτέας Φωκίδας
High School of Itea – Secondary School (gymnasium) of Itea (in english)

Διεύθυνση (address):  1o χλμ. ε.ο. Ιτέας – Άμφισσας, Ιτέα, Τ.Κ. 33200, Φωκίδα

Τηλέφωνο (phone):  0030 2265034701

Τηλεομοιότυπο (fax):  0030 2265034701

Ηλεκτρονικό γραμματοκιβώτιο (email):  mail@gym-iteas.fok.sch.gr

Ιστοχώρος-Ιστολόγιο (website-blog):  https://blogs.sch.gr/gymitasf



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων