Ecomobility Παρουσίαση αποτελεσμάτων (Part 5)



To Σάββατο 24 Φεβρ. στις 12.00 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Project Ecomobility στη Δημοτικό Σχολείο Γαβαλούς, παρουσία εκπροσώπων των αρχών της Περιφέρειας,  του Δημάρχου, του τόπου, μαθητών-γονέων-κηδεμόνων καθώς και του Συμβούλου, διευθυντών σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικών, στην επιτροπή αξιολόγησης του προγράμματος Ecomobility.

Η παρουσίαση ήταν καταπληκτική, με πλούσιο πρόγραμμα που συνόδευε τα αποτελέσματα της εργασίας των μαθητών (θεατρικό, μουσική, χορό, βίντεο, τοπικά κεράσματα κλπ). Στο τέλος της παρουσίασης η Επιτροπή αξιολόγησης απένειμε στους μαθητές αναμνηστικό-τιμητική διάκριση για την προσπάθειά τους.

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 21 Απρ. στην Αθήνα, όπου θα παρευρεθεί αποστολή του Γυμνασίου Γαβαλούς και θα βραβευθούν τα πέντε πρώτα σχολεία.

Συγχαίρουμε κατ’αρχήν τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στη δράση, την καθηγήτρια που ανέλαβε το project, κυρία Ευδοκία Παπούτση και το Διευθυντή του Γυμνασίου Γαβαλούς, κύριο Βασίλειο Δανιά για την άμεμτη συνεργασία μεταξύ τους καθώς και με τους τοπικούς φορείς που ενεπλάκησαν σε αυτή.

Η ικανοποίηση, ο ενθουσιασμός και η αναγνώριση από όλους τους παρευρισκομένους ήταν πασιφανής για την τεράστια προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων σε αυτό το θέμα!

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά!

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις-Προγράμματα-Εκδρομές. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *