Μήνυμα του Διευθυντή του σχολείου για τη νέα σχολική χρονιά

biblia

 

Αγαπητοί μου  μαθητές και μαθήτριες,

Για έναν ολόκληρο χρόνο θα συνυπάρχουμε πολλά άτομα μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια. Σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια ο σεβασμός των δικαιωμάτων, καθώς και η αποδοχή της διαφορετικότητας των άλλων θεωρούνται αυτονόητα, όπως αυτονόητος θεωρείται και ο σεβασμός στον χώρο και τα εργαλεία που σας παρέχει το σχολείο.

Όλοι μαζί θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε κάθε αδυναμία και να βελτιωθούμε όσο περισσότερο μπορούμε!

Ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ τάξης   που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στο  Σχολείο μας!

Αγαπητά  μας παιδιά  να είστε βέβαια πως το σχολείο θα είναι μαζί σας και δίπλα σας σε  ότι χρειαστείτε!

Και ας έχουμε πάντα στο μυαλό μας πως ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής του. Κι όταν πια του διευκολύνει το πέρασμα, αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί, ενθαρρύνοντας τον μαθητή του να φτιάξει δικές του γέφυρες.

Υποσχόμαστε λοιπόν να γίνουμε η δική σας γέφυρα και θα είμαστε πολύ περήφανοι όχι μόνο όταν περάσετε απέναντι αλλά και όταν καταφέρετε να οικοδομήσετε μια καλύτερη γέφυρα από τη δική μας!

Πολλές Θερμές ευχές από τους συναδέλφους μου κι εμένα για μια καλή και γόνιμη σχολική χρονιά.

Να είστε καλά! Καλή δύναμη σε όλους!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΒΑΛΟΥΣ

ΔΑΝΙΑΣ Κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΕ11

MSC

Δημοσιεύθηκε στην Εκδηλώσεις-Προγράμματα-Εκδρομές. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση