Χαιρετισμός Διευθύντριας

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες, μαθητές και φίλοι του σχολείου μας,

    Σας καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.

Στόχος του σχολείου μας μέσα από αυτή τη σελίδα είναι να σας κρατά ενήμερους καθ΄όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς παρέχοντας σας χρήσιμη πληροφόρηση σχετικά με μαθησιακά ζητήματα και θέματα λειτουργίας του σχολείου μας καθώς και για ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που αφορούν τη σχολική μας κοινότητα.

Βασικός σκοπός της προσπάθειας μας αυτής είναι το σχολείο μας να αποτελέσει παράλληλα με τη δια ζώσης εκπαίδευση και ένα ζωντανό συλλογικό οργανισμό ασύγχρονης μάθησης και ενημέρωσης, όπου όλοι μαζί όσοι συμμετέχουμε στη σχολική κοινότητα, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς/κηδεμόνες και λοιποί φορείς, θα συνεισφέρουμε με τη θετική μας στάση στην αναζήτηση της νέας γνώσης και στην ενδυνάμωση των επαγγελματικών και κοινωνικών γνώσεων και δεξιοτήτων των μαθητών μας.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι στο σχολείο αυτό εργαζόμαστε με φιλότιμο, ζήλο συνέπεια και αγάπη για τη μόρφωση των παιδιών σας. Όραμά μας είναι να χτίσουμε ένα σχολείο ηθικό, δημοκρατικό που θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά για να προετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο για να εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη κοινωνική και επαγγελματική πορεία.

Με τη δική σας ενεργό συμβολή αισθανόμαστε ότι μπορούμε μαζί να μάθουμε στα παιδιά μας πώς να αναπτύσσουν αξίες και κριτικά σκεπτόμενες στάσεις και συμπεριφορές, παράλληλα με τις απαραίτητες κοινωνικές και επιστημονικές γνώσεις και δεξιότητες που επιθυμούν να αποκτήσουν για να γίνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες, διαφορετικά το όραμά μας αυτό θα είναι ουτοπικό.

Η συμβολή όλων μας λοιπόν είναι απαραίτητη στην συλλογική οικοδόμηση μιας δυναμικής, δημιουργικής σχολικής κοινότητας που ενδιαφέρεται να αναζητά και να κάνει κτήμα της τη σύγχρονη γνώση και να γνωρίζει πώς θα την εφαρμόζει στην πράξη με τον πιο αποτελεσματικό και ηθικό τρόπο.

Ευελπιστούμε να μοιραστείτε και εσείς μαζί μας αυτό το όραμά μας για να διαδραματίσουμε όλοι μαζί σημαντικό ρόλο στην αναβάθμιση της διαδικασίας της μάθησης και της ποιότητας της εκπαίδευσης με κοσμιότητα, ασφάλεια, συνέπεια και υπευθυνότητα.

    Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

                   Με εκτίμηση,

                  Η Διευθύντρια

Ζουμπουλιά-Παρασκευή Βαρδιάμπαση

       Μ.Α. Εκπαιδευτική Ηγεσία

               ΠΕ80-Οικονομίας