Χρήση Webex από μαθητές

Ετοιμαζόμαστε.

Βήμα 1ο: ακολουθείτε τις οδηγίες στο βίντεο για την εφαρμογή Webex Meetings
Βήμα 2ο: αποθηκεύετε τους συνδέσμους των καθηγητών με τους οποίους έχετε μάθημα (οι σύνδεσμοι θα βρίσκονται στα mails των κηδεμόνων)
Βήμα 3ο: (Πριν την ώρα του μαθήματος) πατάτε πάνω στον σύνδεσμο του καθηγητή με τον οποίο έχετε μάθημα. Μπορείτε να συνδεθείτε ως guest και απλώς δίνετε το όνομά σας και ένα email για να φαίνεται ποιος συνδέεται. Υπάρχει και μια δεύτερη δυνατότητα να κατεβάσετε το πρόγραμμα.
Προσοχή: Αν κάποιος δεν έχει σύνδεση στο internet, μπορεί να συνδεθεί με τηλεφωνική κλήση στο 2119902394 και να δώσει να δώσει τον κωδικό αριθμό του συνδέσμου του καθηγητή (θα βρίσκεται και αυτός στο mail του κηδεμόνα).

Δεν είναι απαραίτητο να έχετε κάμερα και μικρόφωνο. Το μόνο που χρειάζεται είναι ακουστικά και οθόνη, για να παρακολουθείτε το μάθημα από τον υπολογιστή σας. Αν, όμως, θέλετε να έχετε μικρόφωνο και κάμερα, η εφαρμογή Webex Meetings υπάρχει και για κινητά/ tablet iOS και Android και μπορείτε να την εγκαταστήσετε στο smartphone/tablet σας για να πάρετε μέρος στο διαδικτυακό μάθημα

Αναλυτικές οδηγίες για υπολογιστή και για smartphone/ tablet παρακάτω:Λήψη αρχείου

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *