Έφηβοι Στίχοι


 

Σε αυτήν την όμορφη πρωτοβουλία του Συνδέσμου Φιλολόγων, να γράψουν οι μαθητές-μαθήτριες ποιήματα και να γίνει μια έντυπη έκδοσή τους, με χαρά ανταποκρίθηκε το Γυμνάσιό μας και συμμετείχαμε με ποιήματα δυο μαθητριών μας. Η Ναούμα Μέτσιου και η Ιωάννα Μεταξά, μαθήτριες της περσινής μας Γ’ Γυμνασίου, έστειλαν τα ποιήματά τους και χαρήκαμε πολύ να τα δούμε τυπωμένα και να τα ακούσουμε χθες στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύλλογος Φιλολόγων στην Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Ένα αντίτυπο υπάρχει ήδη στη δική μας βιβλιοθήκη για τους μαθητές μας αλλά και για όποιον θέλει να διαβάσει αυτές τις πρωτότυπες και έφηβες δημιουργίες. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσοι συμμετείχαν με τον έναν ή άλλον τρόπο στη δραστηριότητα αυτή.

 

Φωτογραφία, Κείμενο Σ.Κ

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Αφήστε μια απάντηση