ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ


          
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ
Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2024, 11:34  Με ετικέτα ,
Από: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία

Χριστουγεννιάτικη ΓιορτήΗ Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2024 ήταν μια ημέρα γεμάτη χαρά, δημιουργικότητα και προσφορά στο Γυμνάσιο Φουρφουρά, καθώς ήταν η τελευταία μέρα πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Η γιορτινή ημέρα ξεκίνησε με τον καθιερωμένο εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου μαθητές, εκπαιδευτικοί και προσωπικό συμμετείχαν με ευλάβεια. Αμέσως μετά, οι μαθητές επέστρεψαν στο σχολείο για να ζήσουν στιγμές χαράς και συνεργασίας μέσα από τη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Στο πλαίσιο της γιορτής, οι μαθητές:

  • Απόλαυσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα οποία παρακολούθησαν στον διαδραστικό πίνακα.
  • Δημιούργησαν φαγώσιμα Χριστουγεννιάτικα στολίδια, όπως Χριστουγεννιάτικα Δεντράκια, δείχνοντας τη δημιουργικότητά τους στην κουζίνα.
  • Έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες, ανταλλάσσοντας ευχές με συμμαθητές και καθηγητές, σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με μια αξιέπαινη πράξη αγάπης και προσφοράς. Το Γυμνάσιο Φουρφουρά μαζί με το συστεγαζόμενο Λύκειο μοίρασε Χριστουγεννιάτικα πουγκιά γεμάτα λιχουδιές στο συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, αλλά και στη σχολική και τοπική κοινότητα. Αυτή η πράξη ενίσχυσε το πνεύμα των Χριστουγέννων, προάγοντας την αλληλεγγύη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Η Διεύθυνση του Γυμνασίου Φουρφουρά ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της ξεχωριστής ημέρας. Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση