ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ


          
ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2024
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024, 20:56  Με ετικέτα ,
Από: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία

Ποδόσφαιρο 1

Η εκπαιδευτική κοινότητα και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Φουρφουρά ευχαριστούμε θερμά το ΚΤΕΛ ΡΕΘΥΜΝΟΥ για τη χορηγία της δωρεάν μετακίνησης των μαθητών μας καθώς και τον Δήμο Αμαρίου και ιδιαίτερα τον Αντιδημάρχο Παιδείας κ. Ψαρουδάκη Εμμανουήλ και τον πρόεδρο Δημοτικού συμβουλίου κ. Γαλάτιο Μοσχονά που συνέβαλαν προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες «Ψηλορείτης» της Γ΄ Γυμνασίου και «Αμαριώτες» της Β΄ Γυμνασίου του σχολείου μας επισκέφτηκαν, στις 08/04/2024, το Δημοτικό Στάδιο της Σοχώρας προκειμένου να συμμετέχουν στους αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ ποδοσφαίρου Γυμνασίων και να συναγωνιστούν με ομάδες άλλων σχολείων του νομού Ρεθύμνου.

Οι ομάδες μας κέρδισαν, έχασαν, έφεραν ισοπαλίες αλλά πάνω από όλα έπαιξαν όμορφα, απέκτησαν αυτοπεποίθηση και βιώσαν τη χαρά του παιχνιδιού.

Συγχαρητήρια στα παιδιά τα οποία με συνεργασία, εμπιστοσύνη, σεβασμό στους αντιπάλους και στους κανονισμούς, ευθύνη, δικαιοσύνη, απέδειξαν το: «ευ αγωνίζεσθαι»!

Η συμμετοχή σε τέτοιου είδους δράσεις ενθαρρύνουν και βοηθούν τα παιδιά να υιοθετούν  διά βίου υγιείς συνήθειες και συμβάλλουν στην καλλιέργεια ηθικών και δημοκρατικών αξιών.

Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή των ομάδων, κ. Μανδρώνη Στυλιανό, εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας που με τη μεθοδικότητά του προετοίμασε τα παιδιά και στην κ. Τζανιδάκη Άννα, Φιλόλογο του σχολείου μας, η οποία στηρίζει τις προσπάθειες των παιδιών μας.Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση