ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ


          
ΕΚΘΕΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΕΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ
Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023, 21:48  Με ετικέτα ,
Από: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία

εορτη28οκτωβριου1Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η γιορτή του σχολείου μας για την επέτειο του ΟΧΙ.  Οι μαθήτριες και οι μαθητές μας ενημερώθηκαν σχετικά με το έπος του ΄40 από τον Διδάκτορα Ιστορικό Αντωνάκη Ζαχαρία, Φιλόλογο του σχολείου μας, στην αίθουσα του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου Αγ. Νεκτάριος.

Στη συνέχεια παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν από τον Δρ. Αντωνάκη στην έκθεση ιστορικού υλικού που έλαβε χώρα στο σχολείο μας.εορτη28οκτωβριου2

Ευχαριστίες από καρδιάς στον Δρ. Αντωνάκη για την διοργάνωση της εορτής καθώς και για την παραχώρηση μέρους της συλλογής του για την πραγματοποίηση της έκθεσης.

Θερμές ευχαριστίες στο Πολιτιστικό και Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου Αγ. Νεκτάριος για την παραχώρηση της αίθουσας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η γιορτή μας.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον σημαιοφόρο μας Αντωνάκη Ζαχαρία και τους παραστάτες Πιπεράκη Μαρία, Χριστοδουλάκη Βασίλειο, Διαμαντάκη Ευαγγελία, Λίτινα Τίτο, Στυλιανάκη Χρυσή για τις επιτυχίες τους, καθώς και όλα τα παιδιά μας που τίμησαν όσους έδωσαν τη ζωή τους για την Ελευθερία της πατρίδας μας!Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση