ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ


          
ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023, 18:03  Με ετικέτα ,
Από: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία

25ΜαρτίουΤην Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε η γιορτή του σχολείου μας για την Επανάσταση του 1821. Μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί γιόρτασαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου σε μία γιορτή που συνδιοργανώθηκε με το συστεγαζόμενο Λύκειο. Η εορτή εκτός άλλων, συμπεριλάμβανε χρονικό, ποιήματα, τραγούδια και τον εθνικό ύμνο στη νοηματική.

Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες και των δύο σχολείων για την άψογη εμφάνισή τους.

Από το σχολείο μας συμμετείχαν, ο μαθητής της Α΄ Γυμνασίου Καμηλάκης Επαμεινώνδας, οι μαθήτριες της Β΄ Γυμνασίου Κυριακάκη Ειρήνη, Πιπεράκη Μαρία, Σαρτζετάκη Στεφανία και Τρουλλινού Μαριάννα και η μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου Πατεράκη Χαρίκλεια.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Νίκα Αναστάσιο εκπαιδευτικό του σχολείου μας για τη δημιουργία της γιορτής. Επίσης, ευχαριστίες από καρδιάς στην εκπαιδευτικό του σχολείου μας κα. Σμαραγδάκη Ελευθερία καθώς και στην εκπαιδευτικό του συστεγαζόμενου Λυκείου κα. Γκαβαρδίνα Ευανθία που συνεργάστηκαν μαζί του για την επιτυχή διοργάνωση της γιορτής.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες στο Πολιτιστικό & Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου Αγ. Νεκτάριος για την παραχώρηση της αίθουσας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η γιορτή μας.Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση