ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ


          
ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ: «ΤΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023, 11:59  Με ετικέτα ,
Από: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία

.jpgΤο Γυμνάσιο Φουρφουρά προσβλέποντας στη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου πραγματοποιεί ενδοσχολικές επιμορφώσεις. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποίησε επιτυχώς, σε συνδιοργάνωση με την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΕΕΠΕΚ) το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Το κρυμμένο μυστικό της ιστορίας», διάρκειας 15 ωρών, από 06/03/2023 μέχρι 19/03/2023.

Το υλικό στο οποίο επιμορφώθηκαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας είναι εγκεκριμένο από το ΙΕΠ, συμβάλλει  στον εμπλουτισμό και στην εξέλιξη των διδακτικών στόχων των προγραμμάτων σπουδών, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη διδασκαλία τους.

Ευχαριστούμε θερμά το ΕΕΠΕΚ για την ευκαιρία που μας έδωσε να συνδιοργανώσουμε αυτό το σεμινάριο το οποίο πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει  στην ενίσχυση και  στην ενδυνάμωση των μαθητών/τριών μας, ώστε ως πολίτες του αύριο να καλλιεργήσουν θετική αντίληψη για τον τρόπο που θα αναλάβουν δράση ως ενήλικες για την εξασφάλιση του «ευ ζην».Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση