ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ


          
ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, 09:48  Με ετικέτα
Από: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΜε την αποπεράτωση της Σχολικής μας Βιβλιοθήκης, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Αμαρίου και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο παιδείας κ. Ψαρουδάκη Ε. για την πρωτοβουλία του στην δημιουργία της και την συμβολή του στην πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων τεχνικών εργασιών, στον χώρο που φιλοξενεί τη σημαντική αυτή υποδομή μας.

Η σχολική βιβλιοθήκη θα  αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες, τόσο λειτουργώντας συμπληρωματικά ως προς τις επίσημες διδακτικές πρακτικές διανθίζοντάς τες και προσφέροντας μια ολοκληρωμένη παιδεία, αλλά κυρίως γιατί θα καλλιεργήσει μια γενικότερη αγάπη για τη μάθηση και θα συμβάλλει  στο να αποκτήσουν οι μαθητές/τριες τη συνήθεια της φιλαναγνωσίας και να κατανοήσουν την αξία της στην καθημερινή τους ζωή.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν βιβλία για την βιβλιοθήκη μας μπορούν να επικοινωνήσουν με την Διεύθυνση του σχολείου. Εμείς από την μεριά μας υποσχόμαστε να αξιοποιήσουμε την προσφορά τους με τον καλύτερο τρόπο για τα παιδιά.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση