ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ


          
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-22
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022, 12:31  Με ετικέτα ,
Από: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία

ΚΑΙ ΔΑΛΙΔΑΤην Παρασκευή 24/06/2022 το Γυμνάσιο και το Λύκειο Φουρφουρά σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Συβρίτου παρουσίασαν την θεατρική τους παράσταση: «Όταν η Θέμις έχει νεύρα και κέφια» του Δημήτρη Ψαθά.

Στη θεατρική παράσταση φέτος συμμετείχαν και πολλοί εκπαιδευτικοί, ήταν μια δουλειά μαθητών και εκπαιδευτικών από τα τρία σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρίου.ΔΙΑΣΗΜΟΣ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ Μανώλης Ψαρουδάκης, η Δημοτική Σύμβουλος κ Στέλλα Βασιλάκη, ο πατέρας Παντελής Διαμαντάκης, ο πατέρας Εμμανουήλ Διαμαντάκης, ο πατέρας Αλέξιος Πιπεράκης, ο πατέρας Γεώργιος Αντωνάκης και πλήθος Αμαριωτών, γονείς και φίλοι.

ΚΑΝΤΑΔΑΣε μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά, ο αύλειος χώρος του σχολείου μας γέμισε από κόσμο και τα παιδιά των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρίου μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, παρουσίασαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Με πολλή όρεξη και κέφι υποδυθήκαν τους ρόλους τους και δέχτηκαν τα θερμά χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους.

ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥΗ βραδιά συνεχίστηκε με τις Τελετές Αποφοίτησης πρώτα της Γ’ Γυμνασίου Φουρφουρά και έπειτα της Γ’  Λυκείου. Οι απόφοιτοι παρέλαβαν τα αναμνηστικά διπλώματα και η βραδιά έκλεισε με μουσική και τραγούδια.

Ευχαριστούμε θερμά:

Τους μαθητές των τριών σχολείων που μας εντυπωσίασαν με το αστείρευτο ζήλο τους για τη θεατρική παράσταση.

ΔΟΝΤΙ ΤΟΥ ΚΙΡΚΟΡΤους Συλλόγους Διδασκόντων που είναι οι βασικοί συντελεστές όλων των δραστηριοτήτων που γίνονται στα σχολεία μας.

Το Δήμο Αμαρίου και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Παιδείας κ Μανώλη Ψαρουδάκη καθώς και  τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων μας με προέδρους τον πατέρα Γεώργιο Αντωνάκη και την κ. Ζαμπία Αλυσσανδράκη για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

ΧΑΙΔΕΜΕΝΗΤην Ιερά Μητρόπολη Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων για την ευαισθητοποίηση της σε ότι αφορά θέματα του σχολείου μας.

ΑΦΙΕΡΩΣΗΤην κ. Μαρία Σταυριδάκη τη διευθύντρια του Γυμνασίου Συβρίτου καθώς και τους μαθητές της, που αποδέχθηκαν την πρόσκληση.

ΑΨΙΛΙΑΣΤους γονείς που μας στήριξαν και μας βοήθησαν τόσο στην ενδυματολογική κάλυψη της παράστασης, αλλά και στον υπέροχο μπουφέ με τις λιχουδιές.

Ευχαριστούμε τον κ Γιώργο Τζωρτζάκη για την βοήθεια  του στον ήχο και τον κ Νεκτάριο Ζαχαριουδάκη για τα φώτα.

Και βέβαια όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΣυγχαρητήρια στους μαθητές μας.

ΛΥΚΕΙΟΥΚαλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση