no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

Άρθρα σχετικά με Νοέμβριος, 2023

Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 Στο χώρο του Αμφιθεάτρου με τη συμμετοχή όλων των τάξεων του Σχολείου μας παραδόθηκε Σεμινάριο Πρώτων βοηθειών από ΚΕΠΕΑ ΘΗΒΑΣ και την κα Σοφία Παλάσκα και επιμορφωτή τον υπεύθυνο της Ελληνικής Εταιρείας έρευνας και Διάσωσης κο Ηρακλή Ζήκα, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

κάτω από: Χωρίς κατηγορία

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου. Στα πλαίσια του εκκλησιασμού της σχολικής μονάδας, το Σχολείο μας παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Εσπερινό για την “Δεύτερη Εορτή του Αγίου Γεωργίου” με την ευκαιρία της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου στην πόλη μας και στον ομώνυμο ναό.

κάτω από: Χωρίς κατηγορία

E-twinning project in the Evening high school of Thebes: Sustainable together on board .

κάτω από: Χωρίς κατηγορία

Στα πλάισια του Εορτασμού της 83ης Επετείου του Έπους του 1940 τελέστηκε στο Σχολείο μας στο χώρο του Αμφιθεάτρου Εορτή με την επιμέλεια του φιλολόγου κ. Ευαγγέλου Κανινή και τη συνδρομή και των μαθητριών Τζένης ‘Αβντο, Εύας Μπέτζιου, Ειρήνης Μπέτζιου, Νικολέτας Δούκα, Όλγας Τσιμπίδα, Όρσας Γούλα.

κάτω από: Εορτές

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 Στα πλαίσια της 10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού οι μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου μας παρακολούθησαν ντοκιμαντέρ για την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Ακολούθησε συζήτηση πάνω στο προβληθέν βίντεο και δόθηκαν απαντήσεις στα ερωτήματα των μαθητών.

κάτω από: Εκδηλώσεις / Δραστηριότητες, Χωρίς κατηγορία

Το Εσπερινό Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Θήβας “Δημήτριος Γληνός” ανήκει στα Σχολεία – Πρεσβευτές των 17 Παγκόσμιων στόχων.  

κάτω από: Χωρίς κατηγορία

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 Με τη φροντίδα της φιλολόγου του Σχολείου μας κ. Χρύσας Μακρή παρουσιάστηκε στο χώρο του Αμφιθεάτρου Αφιέρωμα στη μνήμη του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια, ο οποίος δολοφονήθκε μια τέτοια μέρα στο Ναύπλιο το 1831.

κάτω από: Εκδηλώσεις / Δραστηριότητες

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. Έναρξη Σχολικής Χρονιάς 2023-24 και Αγιασμός. Με την ευκαιρία της έναρξης της Νέας Σχολικής Χρονιάς 2023-2024 τελέστηκε στο Σχολείο μας ο καθιερωμένος Αγιασμός πρωτοστατούντος του Αρχιμανδρίτη κ. Νικοδήμου Κάστιζα και του Πρεσβυτέρου κ. Δημητρίου Αναδιώτη. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γεώργιος Αναστασίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Νικολαος Κοβάνης, […]

κάτω από: Εκδηλώσεις / Δραστηριότητες

Κατηγορίες