Εσπερινό Γυμνάσιο Πολυγύρου

Άρθρα για Μάρτιος, 2022

Την Τρίτη 15/03/2022 οι μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου και Λυκείου Πολυγύρου παρακολούθησαν διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση την οποία διοργάνωσε το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ μαζί με την Ελληνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μαθητές ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν στην  αντιμετώπιση ζητημάτων ασφάλειας και την προστασία της… (συνέχεια…)

Την Πέμπτη, 10/2/2022, στο Εσπερινό Γυμνάσιο Πολυγύρου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «Πρώτες βοήθειες – ΚΑΡΠΑ». Η παρουσίαση των πρώτων βοηθειών έγινε από τη Νίνα Φαρδογιάννη, Νοσηλεύτρια ΠΦΥ του Κ Υ.Ν. Μουδανιών. Η παρουσίαση της μεθόδου ΚΑΡΠΑ έγινε από την Όλγα Πατσουράκου, Εκπαιδεύτρια πρώτων βοηθειών του «Kid’s Save Lives». Η δράση αυτή έγινε στο πλαίσιο του… (συνέχεια…)

Ενημέρωση με θέμα «η πρόληψη αστικής πυρκαγιάς» διοργανώθηκε από την υπεύθυνη των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και τη Β Γυμνασίου σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία Πολυγύρου. Αξιωματικός πυραγός παρουσίασε διεξοδικά τι οφείλουμε να προσέχουμε για να αποφύγουμε τις αιτίες μιας πυρκαγιάς και πώς να την αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αν προκύψει. Με εικόνες, βίντεο, καθημερινά παραδείγματα αλλά και… (συνέχεια…)

Διαδικτυακή ενημέρωση με θέμα τις δυνατότητες απασχόλησης μέσω του ΟΑΕΔ πραγματοποιήθηκε από την κ. Ναταλία Μουτοπούλου, Εργασιακή Σύμβουλος στον ΟΑΕΔ – ΚΠΑ2 ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Εσπερινού Γυμνασίου και Λυκείου Πολυγύρου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Πολυγύρου την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, παρέχοντας έγκυρη ενημέρωση, ενώ δόθηκε η… (συνέχεια…)