Εσπερινό Γυμνάσιο Πολυγύρου

Άρθρα για Μάρτιος, 2020

Στο σχολείο μας αποφασίστηκε ως πλατφόρμα ασύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης να χρησιμοποιηθεί το Edmodo. Θα λειτουργεί παράλληλα με τις σύγχρονη (“ζωντανή”) τηλεκπαίδευση. Στο Edmodo θα μπορούν οι μαθητές να παρακολουθούν το υλικό που ανεβάζουν οι εκπαιδευτικοί σε κάθε τμήμα. Το υλικό μπορεί να περιλαμβάνει  σχόλια, δραστηριότητες, συνδέσμους, εργασίες κ.λ.π. Το επόμενο βίντεο εξηγεί, με όσο πιο… (συνέχεια…)

19 Μαρ 2020

Υπενθύμιση

Συντάκτης: Κώστας Καμπερίδης | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία

Εν όψη των μαθημάτων τηλεκπαίδευσης που θα αρχίσουν σύντομα είναι απαραίτητο να γνωρίζει το σχολείο τα email όλων των μαθητών μας, αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να σας ειδοποιήσουμε για το πρόγραμμα και τις οδηγίες σύνδεσης. Ο τρόπος είναι απλός: Όσοι από τους μαθητές μας δεν το έχετε κάνει ήδη, αρκεί να στείλετε ένα email με… (συνέχεια…)

Σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες που μας ήρθαν από το Υπουργείο, πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης στην οποία θα γίνονται μαθήματα εξ’ αποστασεως, μέσω Η/Υ, σύγχρονα (δηλαδή με ζωντανή, ταυτόχρονη παρουσία καθηγητή και μαθητών) και ασύγχρονα (όπου θα αναρτάται υλικό ή/και εργασιες στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης χωρίς την ταυτόχρονη παρουσία όλων των συμμετεχόντων). Περισσότερες… (συνέχεια…)